HTML

Galápagos

Ha minden jól megy ebben a blogban gyűjtögetem azt a kevés gondolatomat, amim van, hogy majd egyszer talán szakdolgozat legyen belőle. (Aktuárius szakdolgozat készül apránként és kissé magamutogatóan...)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Reporterek

2006.12.29. 21:48 :: Galápagos

Az HM Treasury (és gondolom az egész angol kormányzat) egyik érdekessége, hogy a tervezett változtatások előtt, vagy problémák felmerülésekor, vagy ilyesmi, riportokat, review-kat rendel meg független, vagy elég független emberektől, és a riportokba foglalt ajánlásokra alapoz fehér könyvet vagy új policyt.

Aktuárius szemmel ezek voltak érdekes riportok:

Morris Review (aktuárius szakma)

Myners Review (?befektetések/biztosítások?)

Turner report (nyugdíjrendszer - ennek megjelenését elképesztő várakozás meg találgatás előzte meg tavaly ősszel angol lapokban)
http://money.guardian.co.uk/turnerreport/0,,1498496,00.html

Itt egy lista a treasury-s reviewkról:
http://www.hm-treasury.gov.uk/independent_reviews/independent_reviews_index.cfm

Szerintem a Stern review is érdekes, habárha a globális felmelegedésről is szól... (ha úgyis a hosszútávú aktuárius tekintettel hízelgünk magunknak).

Szólj hozzá!

Címkék: politika könyv fehér nyugdíj aktuárius gazdaságpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://galapagos.blog.hu/api/trackback/id/tr4124945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása